MEISTÄ

Perustimme AuraLuxuksen, koska haluamme auttaa suomalaisia sisustamaan kotejaan yksilöidysti meidän kiehtovilla ja häikäisevillä valovaihtoehdoilla tilanteeseen kuin tilanteeseen. Aikaisin pimenevät illat ovat valitettavasti osana arkeamme syksyisin, talvisin ja keväällä, ja mielestämme paras ratkaisu tämän selättämiseksi on käyttää valaistuksia, jotka pitävät meidät pirteänä ja kaukana kaamosmasennuksesta.

Olemme pieni verkkokauppayritys, jonka tavoite on päästä Gigantin hyllyille. Pyrimme siihen tavoitteeseen tarjoamalla asiakkaille mahdollisimman ainutlaatuisia tuotteita, jotka eivät ainoastaan valaise, mutta myöskin voivat ominaisuuksineen ratkaista asiakkaan ongelmia liittyen uneen, rentoutumiseen ja yleiseen hyvinvointiin.

Kun asiakas yhdistää sisustuksen ja tyylikkään valaistuksen, saadaan täten uutta ulkonäköä silloin, kun auringon valo häipyy.

 

AuraLuxuksen 3 A:ta

Asiakaslähtöisyys - Haluamme erottua myymällä tuotteita, jotka eivät ainoastaan toimi pelkkänä "lamppuna", vaan joilla voidaan vaikuttaa asiakkaan yleiseen hyvinvointiin ja tietenkin siihen "Vautsi" tunteeseen. Välillä voi olla hankalaa löytää jotain upeaa, mitä ostaa itselleen, tai antaa lahjaksi. Siihen tilanteeseen suosittelemme tuotevalikoimaamme.

Asiakastyytyväisyys - Pyrimme maksimaalisesti siihen, että asiakas voi olla tyytyväinen uuteen ostokseensa. Ilman tyytyväisiä asiakkaitamme toimintamme ei voisi mitenkään olla olemassa. Haluamme olla mahdollisimman rehellisiä poikkeustilanteessa. Mielestämme paras ratkaisu on kertoa, miten asiat ovat ja antaa asiakkaalle vaihtoehdot sen sijaan, että pitkittää ongelmaa toivoen, että asiakas luovuttaa oikeudestaan reklamoida.

Keräämme rakentavaa palautetta, kehitämme toimintaamme parhaamme mukaan sen pohjalta, jotta sinä voisit luottavaisin mielin asioida kanssamme jatkossakin :)

Ajan tasalla - Haluamme tuoda trendikkyyttä ja valmiiksi markkinoilla menestyviä tuotteita kokoelmaamme. Vaikka myymme erilaista pientä rihkamaa, tähtäämme kuitenkin siihen, että erotumme antamalla monipuolisia vaihtoehtoja personoida omaa kotia tai huonetta.

Mikäli olet hakemassa sitä persoonallista tyyliä kotiin kaamospimeydestä huolimatta, odottamassa innolla sitä iltaa, kun voit rentoutua pirteän tai mielialasi mukaisen valaistuksen alla samalla, kun nautit sen monipuolisista hyödyistä, me tuomme tämän lumon kotiisi.

Tervetuloa lämpimästi AuraLuxukseen! Siirry tuotevalikoimaamme TÄSTÄ ja herätä koti-iltasi eloon!